1. smart gadgets
  2. slimme stekker

De top 10 slimme stekkers

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Met de juiste stekker kun je alles in huis eenvoudig, handig en geautomatiseerd besturen. Voor jou hebben we de 10 beste slimme stekker-merken op een rij gezet. Benieuwd naar welke erbij jou passen? Lees verder om de perfecte stekker te vinden!

Een slimme stekker bestellen kan voor veel mensen goed van pas komen. Vooral als je op zoek bent naar de beste mogelijkheid om een slimme stekker te bestellen, kan deze top 10 beste slimme stekkers een goede optie zijn om tussen te kijken. Wij hebben een top 10 beste slimme stekkers van 2024 opgesteld om je te helpen bij het vinden van de beste slimme stekker.

Het maken van een top 10 slimme stekkers is natuurlijk best een klus. Daarom hebben wij hier ook professionele hulp bij gekregen. Onze kenners helpen ons hiermee. Hierdoor zetten wij de beste slimme stekker ervaringen op een rijtje. Als je een slimme stekker wilt bestellen, komt deze top 10 slimme stekkers dan ook goed van pas.

De beste slimme stekkers vergelijken

Voordat je zomaar een slimme stekker kopen gaat, is het belangrijk om een slimme stekker vergelijking te maken. De slimme stekkers vergelijken zorgt er namelijk voor dat je makkelijk weet welke slimme stekker het beste bij je past. Het vinden van de slimme stekkers om te vergelijken kan nog best een klus zijn. Er zijn veel mogelijkheden die je met elkaar kunt vergelijken.

Hier helpen wij graag bij. Om je te helpen met het vergelijken, hebben we een top 10 slimme stekkers voor je opgesteld. Hierdoor is het een stuk makkelijker om te weten welke slimme stekkers je met elkaar kunt vergelijken. Eigenlijk is het voor iedereen wel handig om hier gebruik van te maken.

Best geteste slimme stekker reviews & ervaringen

Natuurlijk hebben we voor een top 10 slimme stekkers ook het een en ander aan ervaringen nodig. Daarom hebben we de hulp van onze kenners wederom ingeschakeld. Ze testen de producten voor ons zodat wij een top 10 op kunnen stellen. Hierdoor krijgen wij een onafhankelijk beeld van de producten.

Daarnaast kijken we ook naar reviews die anderen achtergelaten hebben over de slimme stekkers. Hierdoor krijgen we ook een beeld van de mening van oude klanten. Dit is ook belangrijk om mee te nemen. Daarom nemen we dit ook mee in de selectie van de top 10 beste slimme stekkers.

Inhoudsopgave

Beste 10 slimme stekkers van dit jaar

Ontdek hier de top 10 van de beste slimme stekkers die verkrijgbaar zijn op de markt. Na onze slimme stekkers test zijn deze 10 slimme stekkers als beste getest en dus kunnen we deze 10 slimme stekkers zeker adviseren.

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

De Smartify Slimme Stekker is een unieke manier om je huis slim te maken. Met de Smartify Slimme Stekker kun je eenvoudig elk apparaat met een stekker aansluiten. De Smartify Slimme Stekker is geschikt voor alle 2.4 Ghz-wifiverbindingen. Met de Smartify Slimme Stekker kun je gemakkelijk je apparaten bedienen met je smartphone of tablet, waardoor je meer controle hebt over het energieverbruik. Daarnaast is de Smartify Slimme Stekker voorzien van een tijdschakelaar en een energie-meter. Met de tijdschakelaar kun je automatisch schakelen tussen verschillende energiebronnen, waardoor je energieverbruik kunt beheersen. Met de energie-meter kun je controleren hoeveel energie je verbruikt, waardoor je je energieverbruik beter kunt bewaken. De Smartify Slimme Stekker is een eenvoudige manier om je huishouden slim te maken.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A.

5/5
Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A heb je de mogelijkheid om je woning te automatiseren. De installatie is eenvoudig en kan gestart worden met de SmartLife app. Hiermee kun je lampen aan- en uitzetten, zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent. In de app heb je een duidelijk overzicht van het stroomverbruik van je apparaten per dag en per maand. Met de tijdschakelaar kun je ook automatische programma’s maken terwijl je op vakantie bent. Bovendien is de Iqonic slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, zodat je je lampen ook met je stem kunt bedienen. Geniet van een hoge mate van gemak en comfort in je woning, dankzij deze slimme stekker.

Smart Plug (Smart Connect WiFi) Slimme stekker met energiemeter.

5/5

Met de Smart Connect WiFi alle apparaten met een stekker in uw huis automatiseren, zonder dat er een hub nodig is. De slimme stekker biedt u de mogelijkheid om apparaten op afstand te bedienen via uw smartphone of ander mobiel apparaat. Met de ingebouwde energiemeter kunt u het energiegebruik van uw apparaten bijhouden en kunt u gericht energie besparen. De slimme stekker is eenvoudig te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en de app te downloaden. U kunt de stekker dan koppelen aan uw wifi-netwerk. De stekker geeft vervolgens informatie over het energiegebruik en u kunt de stekker bedienen met uw smartphone. Slimme stekkers van Smart Connect WiFi zijn compact, veilig en betrouwbaar. De stekker heeft een geavanceerde beveiliging waardoor uw netwerk niet wordt blootgesteld aan beveiligingsrisico's. Met de slimme stekker kunt u meerdere apparaten met één druk op de knop in- of uitschakelen, wat het bedienen van al uw apparaten eenvoudiger maakt.

Tuya slimme stekker enkel Smartplug met energiemeting Smart Life app Slimme verlichting.

5/5

Met de slimme stekker kunt u alle soorten apparaten, zoals lampen, ventilatoren en warmwaterkranen, bedienen met de Smart Life app. U kunt de stekker ook gebruiken om eenvoudig verlichting in uw huis te regelen. U kunt bijvoorbeeld de verlichting automatisch laten dimmen of uit te schakelen wanneer u niet thuis bent. De slimme stekker is ook eenvoudig te installeren. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en vervolgens de Smart Life app op uw telefoon te downloaden. U kunt vervolgens de stekker bedienen met de Smart Life app. U kunt de stekker ook gebruiken om de temperatuur te regelen in uw huis door het aan- en uitschakelen van verwarmingsapparaten. U kunt zelfs instellen wanneer het apparaat aan- en uit moet gaan, wat betekent dat u nooit meer te veel energie hoeft te verspillen.

TP-Link Tapo P115 slimme stekker Single.

5/5

De TP-Link Tapo P115 slimme stekker is een handige manier om je verbonden apparaten te beheren, waar je ook bent. Deze stekker maakt het mogelijk om je apparaten op afstand in- of uit te schakelen en je energieverbruik te controleren. Je kunt de stekker bedienen met de Tapo app of de Tapo-assistent, waardoor je deze altijd kunt bedienen, zonder dat je thuis bent. De Tapo P115 slimme stekker is klein, maar krachtig, waardoor het een eenvoudige oplossing biedt voor het beheren van je verbonden apparaten. Bovendien is de stekker voorzien van geavanceerde beveiligingsmogelijkheden, waarmee je je gezin en je apparaten kunt beschermen tegen hacks. Met deze slimme stekker kun je ook een agenda instellen, waarmee je je verbonden apparaten automatisch kunt inschakelen of uitschakelen op basis van een tijdschema.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Bereid je voor op het slimme leven met de Iqonic slimme stekker. Deze stekker is eenvoudig te installeren, via de gratis SmartLife app. Je kunt je lampen vanaf de andere kant van de wereld aan en uit zetten. Met de Energiemeter in de app heb je een duidelijk overzicht van het stroomverbruik van je apparaten. Daarnaast heeft de Iqonic slimme stekker een handige tijdschakelaar, waarmee je automatische aan/uit programma's voor je lampen kunt maken, zodat je zelfs als je op vakantie bent je lampen kunt bedienen. Maar het beste van alles is dat de Iqonic slimme stekker volledig compatibel is met Google Home en Amazon Alexa, waarmee je je lampen ook met je stem kunt bedienen. Deze set bevat vier stekkers, elk met een capaciteit van 16A. Wil jij je woning slim maken? Kies dan voor de Iqonic slimme stekker.

K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

De K&L® Slimme Stekker is een slimme plug-in met een energiemeter en tijdschakelaar, ontworpen om je huis slim en beheerbaar te maken. De stekker is eenvoudig aan te sluiten op je apparaten, waardoor je je energieverbruik en apparaten overal online comfortabel kunt beheren. Met behulp van de SmartLife app of met jouw stem via Google Home of Amazon Alexa kun je de apparaten in- en uitschakelen en deze ook schematisch instellen zodat ze automatisch in- of uitgeschakeld worden. Geniet van de voordelen van slim beheer met de K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar. K&L® presenteert een van de meest innovatieve producten voor thuis: de Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar. Met deze slimme stekker maak je je huis eenvoudig beheerbaar. De stekker sluit je simpelweg aan op je apparaten, waardoor je je energieverbruik en apparaten overal comfortabel kunt beheren. Je kunt de apparaten in- en uitschakelen met behulp van de SmartLife app of met jouw stem via Google Home of Amazon Alexa. Daarnaast kun je de apparaten ook schematisch instellen zodat ze automatisch in- of uitgeschakeld worden als je dat wenst. K&L® maakt het je gemakkelijk om slim en beheerbaar te zijn met de Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar. Geniet van de voordelen van een slimme thuis met de K&L® Slimme Stekker.

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

Met de Philips Hue slimme stekker kun je al je bestaande verlichting slim maken. Stop de slimme stekker in het stopcontact en sluit je verlichting erop aan. Met de Philips Hue app of zelfs met je stem kun je je verlichting aan of uit zetten. Je kunt ook timers instellen als je verbinding maakt met de Philips Hue Bridge. De Philips Hue slimme stekker is erg compact, oneffen en heeft aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Met deze slimme stekker ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en intelligente verlichting. De stekker is eenvoudig in gebruik en geeft je de vrijheid om je verlichting te bedienen zoals jij dat wilt.

Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 2 +1 Gratis.

5/5

Met deze slimme stekker kun je eenvoudig je elektrische apparaten bedienen, ook als je er niet bent. Je kunt instellen wanneer een apparaat aan of uit moet gaan, of je kunt eenvoudig een timer instellen voor het automatisch schakelen. Bovendien kun je de energieverbruik van je apparaten monitoren en controleren, zodat je nooit meer onnodig energie verspilt. Met de Hombli slimme stekker verbruik je dus minder energie, wat goed is voor het milieu. De Hombli slimme stekker is eenvoudig te installeren met de gratis Hombli app. Je kunt deze app ook gebruiken om meerdere slimme stekkers tegelijk te bedienen. Met de handige functies van de slimme stekker kun je je energieverbruik in de gaten houden, je apparaten bedienen vanaf afstand en je energierekening verlagen. Bovendien kun je met de slimme stekker ook gebruikmaken van de vele extra functies, waaronder het automatisch schakelen van je apparaten, het instellen van een timer en het uitschakelen van je apparaten als je niet thuis bent. Dit is nog eens handig voor het milieu.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker maak je je huis slim. Met deze stekkers kun je elk elektrisch apparaat in huis op afstand in- of uitschakelen met je smartphone of tablet. De stekker is geschikt voor een vermogen van maximaal 3680 Watt en werkt bij temperaturen tussen de -10 en 45 graden Celsius. De stekker is compatibel met Android en iOS en je kunt de slimme stekkers ook koppelen aan Google Home of Amazon Alexa om deze met je stem te bedienen. Met de Nedis SmartLife Smart Stekker hoef je nooit meer bang te zijn dat je iets bent vergeten uit te schakelen, of dat je energie verspilt. Je bedient alle apparaten eenvoudig met de Nedis® SmartLife-app en je kunt je elektrische apparaten ook automatiseren. De stekker is voorzien van een Type F (CEE 7/3)-aansluiting, dus je kunt de stekker gebruiken in bijna elk land in Europa.

Auteur

Sara

Sara Leef

Ik ben Sara en ik schrijf vergelijkingen over diverse producten. In dit artikel informeer en adviseer ik je over diverse slimme stekkers die op de markt verkrijgbaar zijn. Met deze top 10 slimme stekkers hoop ik jou te helpen een keuze te maken voor een juiste slimme stekker.

slimme stekker vergelijking - Veelgestelde vragen

Als je een slimme stekker kopen wilt, is het handig om te weten hoe je dit moet doen. Gelukkig is het relatief makkelijk om dit te kunnen doen. Het is niet mogelijk om een slimme stekker bij ons te bestellen. Dit komt omdat wij de slimme stekkers alleen met elkaar vergelijken. Voor het kopen van een slimme stekker moet je bij de aanbieders zijn. 

Wij werken samen met een aantal aanbieders om ervoor te zorgen dat je de beste slimme stekker kunt kopen. De slimme stekker die je wilt kopen, moet je bij de aanbieder kopen. Hier kun je de aankoop afronden.

Of de slimme stekker gratis verzonden wordt is niet aan ons. Dit komt omdat wij zelf geen slimme stekker verkopen. Hiervoor moet je bij onze aanbieders zijn. Deze bepalen ook of het mogelijk is om een gratis verzending te krijgen of niet. 

In de meeste gevallen is het gelukkig wel mogelijk om een gratis verzending te krijgen. Door voor een gratis verzending te kiezen, is het vaak mogelijk om redelijk wat geld te besparen op de slimme stekker. Als je een slimme stekker kopen wilt, is dit natuurlijk een prettige manier om nog wat geld te kunnen besparen. 

Het is natuurlijk lastig als je een slimme stekker gekocht hebt en hier niet tevreden mee bent. Helaas is dit niet iets waar wij wat aan kunnen doen. Als het niet bevalt, zul je bij de aanbieder moeten zijn om het product weer terug te sturen. Meestal moet dit wel binnen een bepaald tijdsbestek gedaan worden. 

In de meeste gevallen moet het product binnen 14 dagen weer terug gestuurd worden. Het is alleen niet altijd 14 dagen. Als je precies wilt weten wat de eisen hiervoor zijn, is het belangrijk om op de website van de aanbieder te gaan kijken. Door dit te doen, is het mogelijk om de slimme stekker weer te retourneren.

De beste slimme stekker is de Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.. Deze slimme stekker komt als beste uit de slimme stekkers vergelijking. Maar onderschat de andere 9 [b_mp_mv] niet. De gehele top 10 bestaat gewoon uit 10 goede slimme stekkers.

slimme stekker productreview - Laatste woorden

We kunnen concluderen dat we weer een prachtige top 10 slimme stekkers voor je neergezet hebben. Door deze top 10 kunnen we je weer goed helpen bij het vinden van de beste slimme stekker voor jezelf. De top 10 slimme stekkers hebben we zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Hierdoor zit er eigenlijk voor iedereen wel een slimme stekker tussen. 

Als je nog meer wilt weten over verschillende producten die je kunt bestellen, raden wij aan om nog even verder te kijken op Makkelijkbestellen.nl. Wij maken regelmatig een top 10 zodat we je kunnen helpen met het vinden van de beste producten.

Conclusie slimme stekkers test

Het is duidelijk dat er een breed aanbod is aan slimme stekkers waar je uit kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit of gebruiksgemak, er is voor iedereen iets. Dit artikel heeft je alvast een eindje op weg geholpen door enkele opties te geven voor de beste slimme stekker. Nu heb je een idee van wat er op het gebied van slimme stekkers beschikbaar is, je bent nog maar een stap verwijderd van het vinden van de perfecte slimme stekker voor je behoeften en wensen. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, is het ook belangrijk om te weten hoe je de slimme stekker moet installeren. Gelukkig hebben velen van deze slimme stekkers een eenvoudig instelproces dat je stap voor stap kunt volgen. Als je het toch moeilijk vindt, kan het ook geen kwaad om iemand om hulp te vragen. Hoe dan ook, een slimme stekker aanschaffen is een slimme investering die je huiselijk leven eenvoudiger kan maken.

 

Gepubliceerd op: 7 feb. 2023