1. melders
  2. slimme thermostaat

De top 10 slimme thermostaten

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Met deze top 10 producten heb je alle tools om jouw perfecte slimme thermostaat te vinden! Met een slimme thermostaat kun je energie besparen en de temperatuur in huis regelen op basis van je persoonlijke routine. Maar welke is de juiste keuze voor jou? We hebben de moeite genomen om de beste slimme thermostaat modellen te vinden die perfect bij jou passen. We hebben 10 top producten geselecteerd met een unieke combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. In onze lijst vind je de productbeschrijvingen, specificaties en klantbeoordelingen die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Of je nu op zoek bent naar een slimme thermostaat voor dagelijks gebruik, voor een speciale gelegenheid, of om cadeau te geven, bij ons vind je de ideale oplossing! Lees snel verder om de top 10 producten te ontdekken!

Een slimme thermostaat bestellen kan voor veel mensen goed van pas komen. Vooral als je op zoek bent naar de beste mogelijkheid om een slimme thermostaat te bestellen, kan deze top 10 beste slimme thermostaten een goede optie zijn om tussen te kijken. Wij hebben een top 10 beste slimme thermostaten van 2024 opgesteld om je te helpen bij het vinden van de beste slimme thermostaat.

Het maken van een top 10 slimme thermostaten is natuurlijk best een klus. Daarom hebben wij hier ook professionele hulp bij gekregen. Onze kenners helpen ons hiermee. Hierdoor zetten wij de beste slimme thermostaat ervaringen op een rijtje. Als je een slimme thermostaat wilt bestellen, komt deze top 10 slimme thermostaten dan ook goed van pas.

De beste slimme thermostaten vergelijken

Voordat je zomaar een slimme thermostaat kopen gaat, is het belangrijk om een slimme thermostaat vergelijking te maken. De slimme thermostaten vergelijken zorgt er namelijk voor dat je makkelijk weet welke slimme thermostaat het beste bij je past. Het vinden van de slimme thermostaten om te vergelijken kan nog best een klus zijn. Er zijn veel mogelijkheden die je met elkaar kunt vergelijken.

Hier helpen wij graag bij. Om je te helpen met het vergelijken, hebben we een top 10 slimme thermostaten voor je opgesteld. Hierdoor is het een stuk makkelijker om te weten welke slimme thermostaten je met elkaar kunt vergelijken. Eigenlijk is het voor iedereen wel handig om hier gebruik van te maken.

Best geteste slimme thermostaat reviews & ervaringen

Natuurlijk hebben we voor een top 10 slimme thermostaten ook het een en ander aan ervaringen nodig. Daarom hebben we de hulp van onze kenners wederom ingeschakeld. Ze testen de producten voor ons zodat wij een top 10 op kunnen stellen. Hierdoor krijgen wij een onafhankelijk beeld van de producten.

Daarnaast kijken we ook naar reviews die anderen achtergelaten hebben over de slimme thermostaten. Hierdoor krijgen we ook een beeld van de mening van oude klanten. Dit is ook belangrijk om mee te nemen. Daarom nemen we dit ook mee in de selectie van de top 10 beste slimme thermostaten.

Inhoudsopgave

Beste 10 slimme thermostaten van dit jaar

Ontdek hier de top 10 van de beste slimme thermostaten die verkrijgbaar zijn op de markt. Na onze slimme thermostaten test zijn deze 10 slimme thermostaten als beste getest en dus kunnen we deze 10 slimme thermostaten zeker adviseren.

tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen.

5/5

Kies voor de tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen als je wilt overstappen op slimme technologie en je woning wilt verwarmen op een manier die energiezuinig is. De bedrade thermostaat is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op je bestaande bedrading. Met de slimme radiatorknoppen kun je je verwarming op afstand bedienen, waardoor je eenvoudig de temperatuur in verschillende ruimtes individueel kunt regelen. Verder heeft de Slimme Thermostaat Starterskit V3+ een slimme verwarmingsregeling die je verwarming automatisch aanpast aan je persoonlijke leefstijl en je energieverbruik optimaliseert. De slimme thermostaat maakt gebruik van geofencing-technologie, waardoor je verwarming automatisch aangepast wordt aan je locatie. Zo wordt je verwarming automatisch aangepast als je thuiskomt of als je weggaat. Zo bespaar je energie en kun je jouw verwarming precies zo instellen als je wilt.

Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat met OpenTherm.

5/5
De Nest Learning Thermostat is de ideale manier om je comfortabel te voelen en tegelijkertijd energie te besparen. Het is een slimme thermostaat met OpenTherm technologie die je helpen om je verwarming op een slimme manier te regelen. De thermostaat heeft een intuïtief gebruikersinterface en een eenvoudig te bedienen dial. Het heeft ook geavanceerde functies zoals slimme schema's, automatisch aanpassen, energiebesparing en meer. Het is ook compatibel met de meeste CV-ketels. Je kunt eenvoudig de compatibiliteitschecker gebruiken om de compatibiliteit van je CV-ketel te controleren. De thermostaat is ook geïntegreerd met Nest Protect rook- en koolmonoxidemelders. Deze melders kunnen je waarschuwen als er iets mis is met de temperatuur in je huis. Je kunt ook de Nest app gebruiken om je thermostaat op afstand te bedienen. Zo kun je de temperatuur in je huis vanaf je mobiele apparaat regelen. Met de Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat met OpenTherm heb je gemakkelijk toegang tot alle functies die je nodig hebt om je huis comfortabel en energie-efficiënt te verwarmen. De thermostaat is eenvoudig te installeren en je kunt gemakkelijk beginnen met het verwarmen van je huis volgens je eigen voorkeuren. Met de geavanceerde functies en de compatibiliteit met de meeste CV-ketels is het de perfecte oplossing voor het verwarmen van je hu.

AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel- Inbouw -Thermostaat Via Wifi App besturing -stembediening.

5/5

De AVATO TUYA Slimme Thermostaat is een eenvoudig te installeren en te gebruiken slimme thermostaat die uw leven een stuk gemakkelijker maakt. Met de ingebouwde WiFi-verbinding, kunt u uw verwarming bedienen vanaf elke locatie. U kunt zelfs uw verwarming bedienen met uw stem, dankzij de ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Home. Met de AVATO TUYA Slimme Thermostaat kunt u eenvoudig uw energieverbruik meten en beheren. U kunt temperaturen instellen voor verschillende tijdstippen, zodat u geld kunt besparen. Ook kunt u de temperatuurinstellingen op afstand veranderen, zodat u altijd de juiste temperatuur in uw huis hebt. Met deze intelligente thermostaat krijgt u de volledige controle over uw verwarming.

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad.

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een slimme oplossing voor het regelen van de temperatuur in je woning. Door middel van deze thermostaat met geïntegreerde technologie, kun je zowel vanaf je telefoon als vanaf het bedieningspaneel de temperatuur in je woning aanpassen. Ook heeft deze thermostaat een geofencing-functie die je helpt het energieverbruik te optimaliseren. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad heeft een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen. Je kunt ook verschillende programma's instellen om de temperatuur op verschillende tijdstippen te regelen. Verder heeft de thermostaat een geïntegreerde luchtvochtigheidssensor, waarmee je de luchtvochtigheid in je woning kunt meten en regelen. Zo kun je zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant.

5/5

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is een slimme thermostaat van tado° die per kabel aangesloten wordt op de ketel. Deze thermostaat is ontworpen om het energieverbruik van je verwarming te verminderen. De slimme thermostaat is uitgerust met een intuïtieve applicatie die helpt om energie te besparen. Met deze applicatie kun je de temperatuur en het energieverbruik thuis beheren met een druk op de knop. De tado° Slimme Thermostaat V3+ is ook voorzien van geavanceerde technologieën zoals geofencing en een slimme klok. Door middel van geofencing kan de thermostaat de temperatuur verlagen als je huis leeg is, waardoor er energie wordt bespaard. Ook heeft de slimme thermostaat een slimme klok die je helpt om de verwarming op het juiste moment te verwarmen. Deze slimme klok past de temperatuur aan op basis van je dagelijkse routines, wat betekent dat je niet meer hoeft te denken aan het instellen van de temperatuur. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Bedrade variant is een zeer handige oplossing om energie te besparen. Met de slimme technologie van deze thermostaat kun je eenvoudig je energieverbruik beheren en geld besparen. Deze thermostaat is eenvoudig te installeren en past zich aan naar je persoonlijke verwarmingsroutines, wat betekent dat je nooit meer hoeft te denken aan het instellen van de temperatuur.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant.

5/5

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is een uitstekend product voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om energie te besparen. Met deze starterkit kunt u het energieverbruik van uw huis verminderen zonder zelf schakel- of timerinrichtingen te installeren. De draadloze Slimme Thermostaat Starterkit V3+ biedt vele voordelen. Het is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruiksgemak. U kunt de thermostaat bedienen via een app op uw smartphone of tablet. U kunt ook geavanceerde instellingen maken, zoals het instellen van temperatuurschema's en het instellen van temperatuurzones. Bovendien kunt u de thermostaat bedienen met uw stem, waardoor uw huis geautomatiseerd wordt. Met deze thermostaat kunt u een comfortabel en energiezuinig leefklimaat creëren. Met de draadloze Slimme Thermostaat Starterkit V3+ kunt u energie besparen en comfortabeler leven. De thermostaat houdt nauwkeurig de temperatuur in uw huis bij, waardoor u altijd de gewenste temperatuur heeft. Bovendien kunt u het energieverbruik meten met de meegeleverde energiemeter. Zo kunt u zien hoeveel energie uw thermostaat verbruikt en kunt u beslissen of u uw thermostaat moet vervangen of aanpassen.

Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad).

5/5

De Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad) biedt een unieke manier om uw huis op de perfecte temperatuur te houden. Het is een slimme thermostaat met een touchscreen en een gratis app voor Android of iOS waarmee u gemakkelijk de temperatuur kunt regelen. De EasyControl communiceert via het display en de app, maar ook via Ambient Light. Hiermee kunt u de kleur van de thermostaat aanpassen afhankelijk van de temperatuur. Bijvoorbeeld blauw als u de temperatuur wilt verlagen. Daarnaast heeft de Bosch EasyControl slimme thermostaat een energiebesparende modus. Die helpt uw energieverbruik te beperken. U kunt de instellingen aanpassen op basis van uw gebruik en zo het verbruik verminderen. De Bosch EasyControl is een milieuvriendelijke en kostenefficiënte optie voor elke woning.

Tado Add On Wireless Temperature Sensor.

5/5

Met de Tado Draadloze Temperatuursensor kunt u nog meer controle hebben over uw verwarmings- en airconditioningsysteem. De sensor is eenvoudig aan te sluiten op de Tado Internetbridge, waardoor je de temperatuur in real time in de gaten kunt houden. De sensor detecteert de temperatuur in de ruimte waarin het is geplaatst en stuurt deze informatie door naar de Tado Internetbridge. De sensor heeft een lange levensduur, waardoor je er lange tijd plezier van kunt hebben. Je kunt de sensor ook instellen om de temperatuur te verlagen of te verhogen als deze te hoog of te laag is. Dit is de beste manier om je verwarmings- en airconditioningsysteem te bedienen, zodat je het meeste uit je energie kunt halen. De sensor is ook handig voor mensen die een allergie hebben, omdat je de temperatuur kunt aanpassen zodat de allergie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Netatmo Slimme Thermostaat Control je CV-ketel Werkt met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen.

5/5

De Netatmo slimme thermostaat is meer dan alleen een verwarmingssysteem. Het is een slimme en duurzame oplossing voor uw woning, waarmee u energie kunt besparen. De thermostaat werkt met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen, die voor extra comfort zorgen door een nauwkeurige temperatuurregeling in elke ruimte. Deze knoppen kunnen individueel ingesteld worden, waardoor u de ruimte op de meest comfortabele manier kunt verwarmen. U kunt ook een energieverbruiksoverzicht bekijken op uw smartphone, tablet of laptop, waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik en de effectiviteit van de verwarming. De Netatmo thermostaat is een duurzame en innovatieve oplossing die zorgt voor meer comfort, energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen.

5/5

Onze slimme thermostaat voor waterverwarming biedt een unieke combinatie van moderne technologieën. Je hebt verschillende besturingstools tot je beschikking, waaronder wifi-app-besturing, stembesturing via Alexa of Google Home, een touchscreen-thermometer en een intelligente temperatuurregeling. Dit alles stelt je in staat om je waterverwarming op een efficiënte en comfortabele manier te bedienen. Je kunt zelfs je progressieve energiekosten verlagen door slimme instellingen te kiezen zoals een voorgeprogrammeerd energieplan of een slimme timer. Onze slimme thermostaat is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen. Zo kun je jarenlang genieten van een comfortabele en energie-efficiënte waterverwarming. Bovendien heeft het een modern design dat perfect bij je interieur past. Dankzij het kleine formaat neemt het weinig plaats in en is het gemakkelijk te installeren. Kortom, deze slimme thermostaat is de perfecte oplossing voor al je waterverwarmingsproblemen.

Auteur

Sara

Sara Leef

Ik ben Sara en ik schrijf vergelijkingen over diverse producten. In dit artikel informeer en adviseer ik je over diverse slimme thermostaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Met deze top 10 slimme thermostaten hoop ik jou te helpen een keuze te maken voor een juiste slimme thermostaat.

slimme thermostaat vergelijking - Veelgestelde vragen

Als je een slimme thermostaat kopen wilt, is het handig om te weten hoe je dit moet doen. Gelukkig is het relatief makkelijk om dit te kunnen doen. Het is niet mogelijk om een slimme thermostaat bij ons te bestellen. Dit komt omdat wij de slimme thermostaten alleen met elkaar vergelijken. Voor het kopen van een slimme thermostaat moet je bij de aanbieders zijn. 

Wij werken samen met een aantal aanbieders om ervoor te zorgen dat je de beste slimme thermostaat kunt kopen. De slimme thermostaat die je wilt kopen, moet je bij de aanbieder kopen. Hier kun je de aankoop afronden.

Of de slimme thermostaat gratis verzonden wordt is niet aan ons. Dit komt omdat wij zelf geen slimme thermostaat verkopen. Hiervoor moet je bij onze aanbieders zijn. Deze bepalen ook of het mogelijk is om een gratis verzending te krijgen of niet. 

In de meeste gevallen is het gelukkig wel mogelijk om een gratis verzending te krijgen. Door voor een gratis verzending te kiezen, is het vaak mogelijk om redelijk wat geld te besparen op de slimme thermostaat. Als je een slimme thermostaat kopen wilt, is dit natuurlijk een prettige manier om nog wat geld te kunnen besparen. 

Het is natuurlijk lastig als je een slimme thermostaat gekocht hebt en hier niet tevreden mee bent. Helaas is dit niet iets waar wij wat aan kunnen doen. Als het niet bevalt, zul je bij de aanbieder moeten zijn om het product weer terug te sturen. Meestal moet dit wel binnen een bepaald tijdsbestek gedaan worden. 

In de meeste gevallen moet het product binnen 14 dagen weer terug gestuurd worden. Het is alleen niet altijd 14 dagen. Als je precies wilt weten wat de eisen hiervoor zijn, is het belangrijk om op de website van de aanbieder te gaan kijken. Door dit te doen, is het mogelijk om de slimme thermostaat weer te retourneren.

De beste slimme thermostaat is de tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen.. Deze slimme thermostaat komt als beste uit de slimme thermostaten vergelijking. Maar onderschat de andere 9 [b_mp_mv] niet. De gehele top 10 bestaat gewoon uit 10 goede slimme thermostaten.

slimme thermostaat productreview - Laatste woorden

We kunnen concluderen dat we weer een prachtige top 10 slimme thermostaten voor je neergezet hebben. Door deze top 10 kunnen we je weer goed helpen bij het vinden van de beste slimme thermostaat voor jezelf. De top 10 slimme thermostaten hebben we zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Hierdoor zit er eigenlijk voor iedereen wel een slimme thermostaat tussen. 

Als je nog meer wilt weten over verschillende producten die je kunt bestellen, raden wij aan om nog even verder te kijken op Makkelijkbestellen.nl. Wij maken regelmatig een top 10 zodat we je kunnen helpen met het vinden van de beste producten.

Conclusie slimme thermostaten test

Het is duidelijk dat een slimme thermostaat een goede manier is om je energieverbruik te beheersen en je geld te besparen. Bovendien geeft een slimme thermostaat je meer controle over het klimaat in je huis en je leven, wat een geschikte oplossing kan zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het minimaliseren van de kosten en het verlagen van het drukke leven. De opties in de top 10 slimme thermostaat lijst zijn ongetwijfeld een geweldig begin, en het is daarom van belang om je onderzoek te verdiepen en de beste optie te vinden. Er zijn verschillende variabelen waar je rekening mee moet houden om te zorgen dat je de juiste slimme thermostaat kiest, die voldoet aan je behoeften en je levensstijl. Natuurlijk is het ook belangrijk om je budget in overweging te nemen. Als je deze tips opvolgt, moet dat je helpen om je perfecte slimme thermostaat te vinden.

 

Gepubliceerd op: 7 feb. 2023