1. melders
  2. video deurbel

De top 10 video deurbellen

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Voel je je ooit eens ongemakkelijk als er deur op de deur wordt geklopt? Wil je in staat zijn om te communiceren met bezoekers zonder naar de deur te lopen? Met een moderne video deurbel hebt u de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat op afstand en communiceer met bezoekers via een smartphone-app. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste video deurbels die we hebben gevonden. Elke video deurbel is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Zo kun je de juiste keuze maken en jezelf een gevoel van veiligheid en gemak geven. Ben je klaar om te ontdekken welke video deurbels perfect bij je past? Laten we dan beginnen!

Een video deurbel bestellen kan voor veel mensen goed van pas komen. Vooral als je op zoek bent naar de beste mogelijkheid om een video deurbel te bestellen, kan deze top 10 beste video deurbellen een goede optie zijn om tussen te kijken. Wij hebben een top 10 beste video deurbellen van 2024 opgesteld om je te helpen bij het vinden van de beste video deurbel.

Het maken van een top 10 video deurbellen is natuurlijk best een klus. Daarom hebben wij hier ook professionele hulp bij gekregen. Onze kenners helpen ons hiermee. Hierdoor zetten wij de beste video deurbel ervaringen op een rijtje. Als je een video deurbel wilt bestellen, komt deze top 10 video deurbellen dan ook goed van pas.

De beste video deurbellen vergelijken

Voordat je zomaar een video deurbel kopen gaat, is het belangrijk om een video deurbel vergelijking te maken. De video deurbellen vergelijken zorgt er namelijk voor dat je makkelijk weet welke video deurbel het beste bij je past. Het vinden van de video deurbellen om te vergelijken kan nog best een klus zijn. Er zijn veel mogelijkheden die je met elkaar kunt vergelijken.

Hier helpen wij graag bij. Om je te helpen met het vergelijken, hebben we een top 10 video deurbellen voor je opgesteld. Hierdoor is het een stuk makkelijker om te weten welke video deurbellen je met elkaar kunt vergelijken. Eigenlijk is het voor iedereen wel handig om hier gebruik van te maken.

Best geteste video deurbel reviews & ervaringen

Natuurlijk hebben we voor een top 10 video deurbellen ook het een en ander aan ervaringen nodig. Daarom hebben we de hulp van onze kenners wederom ingeschakeld. Ze testen de producten voor ons zodat wij een top 10 op kunnen stellen. Hierdoor krijgen wij een onafhankelijk beeld van de producten.

Daarnaast kijken we ook naar reviews die anderen achtergelaten hebben over de video deurbellen. Hierdoor krijgen we ook een beeld van de mening van oude klanten. Dit is ook belangrijk om mee te nemen. Daarom nemen we dit ook mee in de selectie van de top 10 beste video deurbellen.

Inhoudsopgave

Beste 10 video deurbellen van dit jaar

Ontdek hier de top 10 van de beste video deurbellen die verkrijgbaar zijn op de markt. Na onze video deurbellen test zijn deze 10 video deurbellen als beste getest en dus kunnen we deze 10 video deurbellen zeker adviseren.

Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera FHD 2MP 7" touchscherm gratis opslag op 32Gb SD-kaart.

5/5

De Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera FHD 2MP 7" touchscherm gratis opslag op 32Gb SD-kaart is een innovatief product dat uw woning optimaal beschermt. Deze professionele deurbel biedt u een zeer krachtige en duidelijke beeldkwaliteit met Full HD 2MP 7" touchscherm. U kunt de deurbel gemakkelijk installeren, waardoor het een perfecte oplossing is voor al uw beveiligingsbehoeften. Bovendien heeft het product een 32Gb SD-kaart waarmee u alle opgenomen beelden gratis kunt opslaan. De Doorsafe 7565 PRO is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. U kunt op afstand uw deurbel activeren, de camera instellen, de video opnemen en de video's bekijken. Bovendien kunt u gemakkelijk aanpassingen maken aan de beveiligingsinstellingen, waardoor uw woning beter beschermd is. De deurbel wordt geleverd met een krachtige batterij met een lange levensduur waarmee u het product overal kunt gebruiken. U kunt het product morgen laten afleveren op een PostNL pakketpunt, of alleen in de avond of op een dag naar keuze op uw eigen adres.

ELRO DV477W Video Deur Intercom 7" Kleurenscherm Verstelbare camera met nachtzicht Color Night Vision 16 Beltonen.

5/5
De ELRO DV477W Video Deur Intercom is een ideale oplossing als je niet steeds naar de voordeur wil lopen om te zien wie er staat. Met de verstelbare camera kun je de deur vanuit elke gewenste hoek monitoren. Bovendien heeft het kleurenscherm een beelddiagonaal van 7 inch, waardoor je een goed overzicht hebt van wat er voor je deur gebeurt. Daarnaast heeft de deurbel 16 verschillende beltonen, waarmee je de deurbel opvallend kunt maken. De deurbel heeft een eenvoudige installatie, waardoor je deze binnen een paar minuten al gebruiken kunt. Met het meegeleverde montagemateriaal kun je de deur direct aan de muur bevestigen. Kortom, met de ELRO DV477W Video Deur Intercom heb je altijd een goed overzicht van wat er voor je voordeur gebeurt.

Cless deurbel met camera inclusief chime draadloze Deurbel video deurbel.

5/5

Met de Cless deurbel met camera ben je altijd op de hoogte wie er voor je deur staat. De deurbel heeft een integrierde camera waarmee je de bezoeker kunt zien. Installeer de Cless deurbel eenvoudig met de meegeleverde chime draadloze deurbel. Je krijgt direct een melding op je telefoon wanneer er op de bel wordt gedrukt. Je kunt via de Tuya app eenvoudig communiceren met de bezoeker aan de deur. Met de intercom functie kun je de bezoeker horen en de bezoeker jou. Ook is er de mogelijkheid om foto's en video's van de bezoeker te maken. Zo ben je altijd op de hoogte en is je huis veilig.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is een betaalbare manier om je huis en je familie te beveiligen. Je kunt de deurbel rechtstreeks op je bestaande bedrading aansluiten, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Met 1080p HD-video, live beeld en twee-weg spraak kun je precies zien wie er aan je deur staat. Je kunt de bezoeker ook horen en spreken, waar je ook bent. De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is ook gemakkelijk te installeren. Je hoeft alleen je bestaande bedrading aan te sluiten en de deurbel te koppelen aan de Ring-app. Hiermee heb je direct toegang tot alle functies van de deurbel. Je kunt de deurbel ook gebruiken om bewegingen in de omgeving te detecteren en opnames te maken. Zo kun je altijd zien wat er om je heen gebeurt als je niet thuis bent.

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met de video deurbel met camera van Zedar ben je altijd op de hoogte van alle bezoekers. De deurbel is draadloos, dus gemakkelijk te installeren. Je hebt een kristalheldere beeldkwaliteit met 1080P. Daarnaast is er ook een geluidssignaal bij inkomend verkeer. Dit geluidssignaal is een draadloze gong, het bekende t-ring geluid. Met de 32GB geheugenkaart op de deurbel kan je alle bezoekers registreren. De Zedar video deurbel met camera is draadloos en werkt op een accu. Je hebt geen vervelende kabels nodig. Ook heb je geen last van wissels met stroomstoringen. De accu houd het gemiddeld 6 maanden vol, maar dit is afhankelijk van het gebruik. Met de app op je smartphone heb je altijd de mogelijkheid de deurbel van Zedar te bedienen.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

De Eufy Video Deurbel Slim is een innovatief apparaat met veel functionaliteiten. Het is een draadloze deurbel met een batterij die lange tijd meegaat. Met een Full HD-resolutie van 1080P kun je duidelijke beelden maken van bezoekers, zodat je precies weet wie er voor de deur staat. De gong heeft een krachtig geluid en heeft een lange bereik, waardoor je het geluid overal in huis kunt horen. Bovendien heeft de Eufy Video Deurbel Slim een bewegingssensor die je waarschuwt wanneer er beweging is gedetecteerd. Je krijgt een melding op je smartphone, waarmee je de beelden direct kunt bekijken. Deze deurbel is ook gemakkelijk te installeren met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Je kunt hem aansluiten op een bestaande deurbel of gebruik maken van de draadloze functie voor een snelle en eenvoudige installatie.

Anker E82101W4 Video-deurintercom via WiFi WiFi.

5/5

De Anker E82101W4 Video-deurintercom via WiFi biedt u een veiligere manier om te weten wie er aan de deur staat. Met deze slimme WiFi-verbinding krijgt u een duidelijk beeld van de bezoeker, terwijl de ingebouwde microfoon en luidspreker een duidelijk geluid geeft. Met deze slimme deurbel kunt u de deur openen vanaf uw smartphone of tablet, waardoor u een gemakkelijke manier krijgt om gasten te verwelkomen, zelfs als u niet thuis bent. Het installatieproces is eenvoudig en vereist geen speciale technische kennis. U kunt een eenvoudige stappen volgen om de deurbel te installeren. Het heeft ook een bewegingsdetectie-functie, waarmee u op de hoogte kunt blijven van ongewenste bezoekers. Deze functie kan worden ingesteld met verschillende waarschuwingsniveaus, zoals een luide sirene of een bericht naar uw mobiele apparaat. U kunt ook een foto of video van de bezoeker bekijken op uw mobiele apparaat. Met deze intelligente deurbel kunt u ook deuren ontgrendelen met behulp van een code of een geavanceerde RFID-kaart.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons heb je altijd controle over wat er aan je deur gebeurt. Je kunt vanaf elke locatie zien, horen en praten met je bezoekers. Je krijgt direct een melding wanneer er iemand aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, krijg je alleen meldingen wanneer je dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, de Ring Video Deurbel geeft je de zekerheid dat je altijd weet wie er voor je deur staat. De Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Het heeft een krachtige batterij die je gemakkelijk kunt opladen met de meegeleverde micro-USB-kabel. Met de live videofeed kun je je bezoekers in realtime zien en praten. Je kunt ook een opname maken van je bezoekers waar je later naar kunt kijken. Dankzij de stijlvolle venetiaanse brons finish voegt de deurbel ook een stijlvolle touch toe aan je voordeur.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) is een draadloos 1080p HD-video systeem. De ring is gemaakt van een zilverkleurig materiaal wat een stijlvolle uitstraling geeft aan je voordeur. Met deze deurbel kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers, waar je ook bent. Je ontvangt direct een melding wanneer iemand aanbelt of als er een beweging wordt gedetecteerd door de ingebouwde sensor. De ring heeft een verstelbare bewegingszone, waaronder de close-up-zone, waarmee je alleen meldingen ontvangt wanneer jij dat wilt. Met deze functie krijg je dus alleen meldingen als er veel beweging voor je deur is. Nu maakt het niet meer uit of je thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat.

Gologi draadloze deurbel HD Video Deurbel Met Camera en Wifi Inclusief Gong Nederlandstalige app Waterdicht Met 32GB.

5/5

De Gologi video deurbel is een innovatief product dat je de mogelijkheid biedt om je deur te beveiligen én tegelijkertijd te weten wie er voor de deur staat. Met deze draadloze deurbel word je op de hoogte gehouden van wat er zich buiten afspeelt, zonder dat je zelf naar buiten hoeft. De Gologi video deurbel heeft een HD video camera met wifi die je video’s direct op je smartphone laat zien. Daarnaast heeft de deurbel een Nederlandstalige app waarmee je de deurbel kunt instellen en configureren, en je een melding krijgt wanneer iemand aanbelt. De waterdichte behuizing met 32GB geheugen zorgt ervoor dat je zelfs bij regenweer je deur in de gaten kunt houden. Met de Gologi video deurbel weet je altijd wie er voor de deur staat.

Auteur

Sara

Sara Leef

Ik ben Sara en ik schrijf vergelijkingen over diverse producten. In dit artikel informeer en adviseer ik je over diverse video deurbellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Met deze top 10 video deurbellen hoop ik jou te helpen een keuze te maken voor een juiste video deurbel.

video deurbel vergelijking - Veelgestelde vragen

Als je een video deurbel kopen wilt, is het handig om te weten hoe je dit moet doen. Gelukkig is het relatief makkelijk om dit te kunnen doen. Het is niet mogelijk om een video deurbel bij ons te bestellen. Dit komt omdat wij de video deurbellen alleen met elkaar vergelijken. Voor het kopen van een video deurbel moet je bij de aanbieders zijn. 

Wij werken samen met een aantal aanbieders om ervoor te zorgen dat je de beste video deurbel kunt kopen. De video deurbel die je wilt kopen, moet je bij de aanbieder kopen. Hier kun je de aankoop afronden.

Of de video deurbel gratis verzonden wordt is niet aan ons. Dit komt omdat wij zelf geen video deurbel verkopen. Hiervoor moet je bij onze aanbieders zijn. Deze bepalen ook of het mogelijk is om een gratis verzending te krijgen of niet. 

In de meeste gevallen is het gelukkig wel mogelijk om een gratis verzending te krijgen. Door voor een gratis verzending te kiezen, is het vaak mogelijk om redelijk wat geld te besparen op de video deurbel. Als je een video deurbel kopen wilt, is dit natuurlijk een prettige manier om nog wat geld te kunnen besparen. 

Het is natuurlijk lastig als je een video deurbel gekocht hebt en hier niet tevreden mee bent. Helaas is dit niet iets waar wij wat aan kunnen doen. Als het niet bevalt, zul je bij de aanbieder moeten zijn om het product weer terug te sturen. Meestal moet dit wel binnen een bepaald tijdsbestek gedaan worden. 

In de meeste gevallen moet het product binnen 14 dagen weer terug gestuurd worden. Het is alleen niet altijd 14 dagen. Als je precies wilt weten wat de eisen hiervoor zijn, is het belangrijk om op de website van de aanbieder te gaan kijken. Door dit te doen, is het mogelijk om de video deurbel weer te retourneren.

De beste video deurbel is de Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera FHD 2MP 7" touchscherm gratis opslag op 32Gb SD-kaart.. Deze video deurbel komt als beste uit de video deurbellen vergelijking. Maar onderschat de andere 9 [b_mp_mv] niet. De gehele top 10 bestaat gewoon uit 10 goede video deurbellen.

video deurbel productreview - Laatste woorden

We kunnen concluderen dat we weer een prachtige top 10 video deurbellen voor je neergezet hebben. Door deze top 10 kunnen we je weer goed helpen bij het vinden van de beste video deurbel voor jezelf. De top 10 video deurbellen hebben we zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Hierdoor zit er eigenlijk voor iedereen wel een video deurbel tussen. 

Als je nog meer wilt weten over verschillende producten die je kunt bestellen, raden wij aan om nog even verder te kijken op Makkelijkbestellen.nl. Wij maken regelmatig een top 10 zodat we je kunnen helpen met het vinden van de beste producten.

Conclusie video deurbellen test

We kunnen concluderen dat een video deurbel een waardevolle toevoeging is aan ieder huis en er veel te kiezen is. Van betrouwbare beveiligingsopties tot dubbelpacks voor grote families en alles ertussenin. Al deze producten zijn getest en zullen je huis en jouw gezin veilig en gemakkelijk beveiligen. Door door deze lijst te gaan, ontdek je heel gemakkelijk welke video deurbel het beste bij je past. Doe er je voordeel mee en je zult geen spijt krijgen van jouw nieuwe aankoop!

 

Gepubliceerd op: 7 feb. 2023